lördag 30 november 2019

Vinterland

Godmorgon gnistrande snö och strålande sol! Den här helgen börjar verkligen med flaggan i topp genom att bjuda på helt fantastiskt väder. Livet känns ändå lite lättare när solen kikar fram. Imorgon är det första december, i år har jag verkligen inte hängt med i svängarna, utan det känns helt galet att det snart är jul! Jag har två veckor av jobb framför mig, och sen tar jag julledigt, det ska bli så himla skönt. Oändligt med ledig tid att spendera i stallet (känns det som, jag vet ju att tre veckor kommer gå hur fort som helst).

Hästarna får vila idag, för trotts det fantastiska vädret så ser jag hur snön smälter i solen och droppar ner som vatten från min balkong, vilket får mig att tro att det är riktig stylttemperatur. Att rida ut när det blir enorma styltor är inget jag uppskattar, det ger mig ingen ro alls, utan jag blir bara orolig att hästarna ska göra sig illa. Så de får njuta av det fina vädret ute i hagen idag istället, och jag tänkte bara åka ut en sväng för att ge dem lunch.

Som tur är ska hästarna skos på onsdag, och då blir det med både brodd och snösulor. Tyvärr ser det ut att bli lagom tills snön regnar bort, men enligt väderapparna ska det snabbt bli minusgrader igen och vintern har ju bara börjat. Det brukar ju kunna ligga snö på marken in i mars. Nu ska jag skynda mig ut med Leia för en härlig promenad i solskenet. Hoppas ni alla har en riktigt bra helg framför er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar