tisdag 19 november 2019

Tisdagsmorgon

Godmorgon! Klockan är snart 6:15 och jag ska ta ut Millsi på en morgonpromenad i mörkret, innan det är dags att gå iväg till jobbet. För Millsis del är det toppen att det fortfarande är plusgrader, just nu är det så mycket som 8+, hon får så lätt köldkramp när det blir neråt -10 och behöver ha små skor på sig för att kunna gå ut på promenader. Så, det är vi glada så länge vi slipper. Idag blir det en lång dag, först ska jag jobba, sen ska jag hem till min tränare och rida dressyrlektion på en av hennes hästar och efter det så är det stallmöte vid 19 på vårt stall. Så jag är nog inte hemma igen förrän sent. Just idag hade jag behövt en lång sovmorgon, en kort arbetsdag och en tidig kväll, jag är så himla trött. Men dressyrträningen väger upp det hela och jag längtar redan! Det är så roligt, men efter nästan 10 år av islandhästar har jag verkligen tappat endel av min "ponnyridning". Jag älskar våra isisar, missförstå mig inte, men det är fantastiskt roligt att rida "vanlig" 3-gångshäst igen.

Nu ska vi pallra oss ut och kicka igång dagen. Hoppas ni alla har en bra tisdag framför er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar