fredag 22 november 2019

En lugn fredag

Godmorgon Fredag, jag har längtat efter dig! Den här veckan har det varit riktigt tufft för mig att kliva ur sängen, och när jag kommit fram till jobbet har jag nästan känt mig illamående innan jag fått i mig frukost. Vet inte alls vad det beror på, men jag antar att höstmörkret kommit ikapp mig på riktigt. Så, att det är fredag och snart helt är väldigt välkommet om ni frågar mig! Idag har mamma och pappa morgonfodringen i stallet och ska sen rida ut en sväng med hästarna. Jag och Isac ska avrunda veckan med att gå till Centralbadet när jag slutar jobbet och simma några längder, basta och bara varva ner. Efteråt ska vi äta middag på stan och bara ha det riktigt mysigt. Det känns som en perfekt start på helgen! Helgens mål är en uteritt på lördag, antagligen med Spóla som handhäst, och att försöka få så många timmars sömn som möjligt. På lördag ska jag träffa några gamla kollegor från Kruuse också, det ska bli supertrevligt och är helgens enda tidsbestämda händelse. Skönt.

Nu ska jag skynda iväg till jobbet, ha en riktigt härlig fredag!

Running in to the weekend like....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar