torsdag 21 november 2019

Bling i stallet

Hej på er! Jag är nyss hemkommen från stallet, har ätit lite middag och tittat på ett avsnitt av Mad Men. För ovanlighetens skull så träffade jag bara en person i stallet under timmarna jag var där idag, det händer verkligen inte ofta en vardagskväll. Hästarna fick gå ett pass på ridbanan var. Spóla var väldigt ofokuserad, så där blev det mest fokus på att vi skulle hitta traven, och Saedis kändes väldigt loj så jag hoppade av efter en kvart och longerade lite istället för att se hur hon rörde sig. Såg inga orenheter alls, men det kan ju vara så att hon halkat lite i hagen eller går och spänner sig i leran och därför är lite stel, eller så var hon bara inte på humör. De fick sitt kraftfoder och sen släppte jag ut dem och kvällsfodrade alla hästar.

Tidigare idag hittade jag en, för mig, ny ridsportsaffär på nätet. Amare Equipment. Jag har verkligen inte vuxit ifrån bling-fasen, utan älskar allt som glittar när det kommer till hästutrustning. För alla er fellow skator där ute som älskar bling, check this out!


Titta bara på de här röda blingbootsen (finns matchande damasker till också), hur snygga skulle inte de vara till Spólas blanksvarta päls?! Ni hittar dem här för 389:-


Eller kanske dessa i färgen "Copper Rose" till Saedis? Ni hittar dem här för 1199:- (för ett sett med 4 damasker och 2 boots).

Blir så himla shoppingsugen! Bling har verkligen den effekten på mig. Konstigt nog har hästarna inte en enda sak som blingar (eller jo, Spóla har nog en piggborste med zebra-bling men den har mamma köpt) och min tidigare ponny hade några små stenar på sitt träns. That´s it. 

När vi tränar har de i nuläget de vanliga gummibootsen nedan från Granngården som kostar 89:90:-. Spóla har röda och Saedis har limegröna, jag tycker att det är roligt att de har olika färger på saker. Om jag fick välja fritt skulle Spóla ha rött på allt och Saedis beige/brunt, tror jag. Spontant så är ju inte gummiboots fullt lika kul som bling, men de fyller ju absolut sin funktion. Så, jag skulle precis skriva att jag nog väntar med att köpa nya boots tills de jag har går sönder. Men insåg samtidigt att jag haft dessa i minst två år och det är inte en enda skråma på dem, så i den här takten lär de hålla för evigt... Inga kommentarer:

Skicka en kommentar